TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Phoenix poimi Perraultin takaisin

NHL / Uutinen
Phoenix Coyotes ilmoitti ottaneensa hyökkääjä Joel Perraultin waiverseista takaisin itselleen. Perrault palasi Phoenixiin St. Louisista, joka oli hankkinut Montrealista kotoisin olevan hyökkääjän lokakuun 31. päivä niin ikään waiverseista.

Perrault aloitti kautensa Phoenixissa ja oli joukkueen harjoituspelien paras pistemies. Runkosarjan alussa Perrault pelasi Phoenixissa yhdeksän ottelua ja teki näissä vaatimattomat 1+1 pistettä. Koska pelit eivät menneet runkosarjassa harjoituspelien tapaan, 23-vuotias Perrault lähetettiin farmiseura San Antonioon.

Matkalla farmiin, St. Louis Blues kiinnitti hänet waiverseista itselleen. Blues peluutti Perraultia 11 NHL-ottelussa, joissa hyökkääjä jäi pisteittä. Tehottomuuden johdosta myös Blues oli laittamassa Perraultia alas ja näin Phoenix sai mahdollisuuden ottaa hyökkääjän takaisin.

Perraultilla on takanaan lupaava junioriura. Hän oli Anaheimin viidennen kierroksen varaus vuoden 2001 Draftissa. Hän pelasi juniorikiekkoa QMJHL:n Baie Comeaun riveissä yhteensä 195 ottelua ja teki näissä 202 pistettä.

Viimeisellä juniorikaudella Perrault voitti QMJHL:n pistepörssin tekemällä 70 ottelussa 51+65=116 pistettä. Hienon kauden jälkeen hänet valittiin QMJHL:n ensimmäiseen tähdistökenttään ja koko sarjan arvokkaimmaksi pelaajaksi. Hänet valittiin samalla kaudella myös kaikkien Kanadan juniorisarjojen ensimmäiseen tähdistökentälliseen.

Hienojen juniorikausien jälkeen Perraultin ura on polkenut kuitenkin paikallaan. Hän on pelannut AHL:ssä yhteensä 153 ottelua ja tehnyt näissä 36+51=87 pistettä. NHL:ssä Perraultin tilastoihin on merkitty toistaiseksi 25 ottelua ja 2+2=4 pistettä. Perrault siirtyi maaliskuussa 2006 Anaheimista Phoenixiin vaihdossa kokeneeseen puolustajaan Sean O'Donnelliin.

» Lähetä palautetta toimitukselle