Philadelphiassa pelottava tilanne - Flyers-maalivahti menetti tajuntansa

NHL / Uutinen
Michal Neuvirth koki kovia New Jersey Devilsiä vastaan.
Kuva © Getty Images
Philadelphia Flyersin ja New Jersey Devilsin välisessä ottelussa koettiin pelottava hetki, kun Flyers-maalivahti Michal Neuvirth menetti äkillisesti tajuntansa ottelun avauserässä.

Neuvirth sai nopeasti apua Flyersin lääkintähenkilökunnalta ja mies autettiin pois kaukalosta paarien avulla. Poistuessaan kaukalosta Neuvirth oli tajuissaan ja nosti peukalonsa pystyyn. 

Flyers-puolustaja Colin McDonald kertoi erätaukohaastattelussa, että Neuvirth oli voinut pahoin jo ennen ottelua. Flyersin ykkösmaalivahti Steve Mason oli sivussa ottelusta sairauden vuoksi, joten Neuvirth päätti aloittaa ottelun. Loppuottelun ajan Flyersin maalia vartioi Anthony Stolarz

Neuvirth todisti läheltä samankaltaisen tilanteen vuonna 2010, kun silloinen Atlanta Thrashers -maalivahti Ondrej Pavelec menetti tajuntansa ja lyyhistyi jään pintaan. Neuvirth vartioi tuossa ottelussa Washington Capitalsin maalia.

Flyers-GM Ron Hextall ilmoitti Neuvirthin olleen tajuissaan tilanteen jälkeen. Neuvirth kuljetettiin illalla Pennsylvania-sairaalaan, jossa miehelle tehtiin tarkempia testejä. Flyers antaa lisätietoja Neuvirthin tilasta myöhemmin.

Itse ottelu päättyi Flyersin 3−0-voittoon. 

» Lähetä palautetta toimitukselle