Petri Vehanen palaa Lukkoon

LIIGA / Uutinen
Rauman Lukko tiedotti tehneensä viiden vuoden sopimuksen paluumuuttaja Petri Vehasen kanssa. Sopimukset raumalaisjoukkueen kanssa tekivät myös Tommi Kovanen, Kimmo Koskenkorva ja Arttu Ilomäki.

Kahden ja puolen vuoden KHL-vierailun jälkeen Petri Vehanen, 34, palaa raumalaisjoukkueen riveihin viiden vuoden mittaisella sopimuksella. Sopimus mahdollistaa pelaajan lähdön ulkomaille kausittain.

– Vehanen on maalivahti, jota kovempaa ei Suomesta voisi löytää. Hänen myötään suurin kysymysmerkki kokoonpanon suhteen saatiin ratkaistua, Lukon uusi päävalmentaja Risto Dufva sanoo.

Samalla Lukko ilmoitti tehneensä kahden vuoden sopimukset Kärpistä Lukkoon siirtyvän Kimmo Koskenkorvan, 33, ja Tapparasta Raumalle siirtyvän Arttu Ilomäen, 20, kanssa. Tommi Kovanen puolestaan palaa Raumalle 1+1-vuotisella sopimuksella.

– Koskenkorva on vahva yleispelaaja, joka tuo joukkueeseen kokemusta ja esimerkkiä siitä, mitä liigakiekkoilu on. Kovanen puolestaan on yksi taitavimmista kiekollisista puolustajista Suomessa. Hänellä on kyky pelin auttamiseen, toteaa Dufva.

– Ilomäki on huipputaitava nuori pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa. Hän on luova pelaaja, jolta voi odottaa tehoja hyökkäyspäässä, jatkaa päävalmentaja Dufva.

Lukon pelaajakoordinaattori Hannu Vanhatalon mukaan nyt koossa olevaan ryhmään etsitään vielä ykkössentteriä, kahta puolustajaa ja kahta laitahyökkääjää.

– Tavoitteena on, että joukkue olisi koossa jo ennen kesäharjoitusten päättymistä. Tuolloin myös ulkomaalaisten pitäisi olla Raumalla, Vanhatalo kertoo.


Vehanen palaa Lukon maalille pitkällä sopimuksella.

» Lähetä palautetta toimitukselle