Petri Varis Tapparan riveihin

LIIGA / Uutinen
Petri Varis vahvistaa tulevalla kaudella Tapparan hyökkäyskalustoa. 34-vuotias laitahyökkääjä teki hallitsevan Suomen mestarin kanssa yksivuotisen sopimuksen.

Variksen ja Tapparan sopimuksesta on esiintynyt osin vahvistettujakin huhuja viime päivien aikana. Osapuolilla on ollut tietojen mukaan lähinnä kiistaa ainoastaan sopimuksen pituudesta. Nyt yhteisymmärrykseen on kuitenkin päästy, ja Varis kiekkoilee tulevan kauden Tapparassa yksivuotisella sopimuksella.

Petri Varis on pelannut viime vuodet Sveitsin B-liigassa keskinkertaisin tehoin sarjan taso huomioiden. Karhu-Kissoista lähtöisin oleva laituri keräsi viime kaudella 37 pistettä 28 ottelussa. Variksen edellinen täysi kausi SM-liigassa oli kuitenkin loistava: Jokereiden paidassa kertyi 27 maalia ja 43 syöttöä.

Tapparan suunnalla Varikselta odotetaan paljon. Kauden kynnyksellä ei joukkueen peli ole ollut parhaimmissa uomissa ja etenkin Aleksander Barkovin rinnalta on puuttunut maaliahne laituri. Varista ollaankin ilmeisesti kaavailtu kokeneen venäläispelurin parivaljakoksi, kun Janne Ojanen ja vielä koesopimuksella pelaava Dylan Gyori ovat muodostaneet tämän hetkisen ykkösnyrkin.

» Lähetä palautetta toimitukselle