TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Petri Koivisto Mestiksen paras marraskuussa

MESTIS / Uutinen
TuTon maalivahti Petri Koivisto on Jatkoajan toimituksen valinta marraskuun parhaaksi Mestis-pelaajaksi. Koivisto oli sarjakärjessä porskuttavan joukkueensa puolustuksen viimeinen lukko 94,4%:n torjuntatarkkuudella.
haastattelu

Petri Koiviston voittamisen vimma
[lue lisää]

21-vuotias Koivisto on pelannut tällä kaudella joukkueensa kaikki ottelut kokonaan. Torjuntatyöskentely on ollut niin vakuuttavaa, ettei huilivuoroja ole tarvittu. Koko kauden torjuntaprosentti nuorukaisella on komea 92,96%.

Nollapelejä Koivistolle on kertynyt syksyn mittaan neljä, millä mies pitää hallussaan koko sarjan kärkipaikkaa.

Kiiminkiläislähtöinen Koivisto pelasi nuoruusvuotensa Kärppien juniorijoukkueissa. Liigaotteluitakin suhteellisen pienikokoiselle maalivahdille siunaantui Kärpissä 12, mutta peliajan jäätyä vähiin tie vei Hokkiin.

Saaliina Kajaanista oli heti ensimmäisellä kaudella ykkösvahtina torjuttu Mestis-mestaruus. Kultajuhlien jälkeen Koivisto siirtyi täksi kaudeksi tilkitsemään TuTon maalia.

Muut mitalisijat marraskuun ykkösnimiä äänestettäessä miehittivät Titaaneiden tuore amerikkalaisvahvistus Brad Mehalko ja kovakuntoisen KooKoon puolustaja Jani Honkanen. Mehalko taituroi heti Kotkaan saapumisensa jälkeen neljässä ottelussa kahdeksan tehopistettä. Honkanen puolestaan kokosi vankan puolustustyöskentelynsä ohessa tehopisteet 3+3=6.

Jatkoajan aikaisemmat kuukauden pelaaja -valinnat:

Lokakuu: Antti Hildén

Syyskuu: Pasi Järvinen

» Lähetä palautetta toimitukselle