Petr Tenkrat ja David Nemirovsky lähtivät Himikistä (päivitetty)

LIIGA / Uutinen
Viime kauden päätteeksi Oulun Kärppien hopeajoukkueesta Venäjän liigaan siirtynyt Petr Tenkrat on jättänyt joukkueen. Tshekin jääkiekkoliiton (www.hokej.cz) sivujen mukaan Tenkrat on matkustanut kotiseudulleen Kladnoon. Viime kaudella niin ikään SM-liigassa pelannut David Nemirovsky vaihtaa myös maisemaa, siirtyen edustamaan AK Bars Kazania.

Viime kaudella 40 tehopistettä viimeistellyt Tenkrat on pelannut joukkueen tavoin alle tasonsa. Himik löytyy sarjan hänniltä, eikä Tenkratin oma pelikään ole toiminut toivotulla tavalla. Tenkrat on tämän viikon aikana yhdistetty siirtospekulaatioissa vahvasti viime kauden seuraansa ja Kärppien toimitusjohtaja Juha Junno on julkisuudessa myöntänyt olevansa kiinnostunut tshekin saamisesta joukkueeseensa.

SM-liigassa Tenkrat on aiemmin edustanut myös Tampereen Ilvestä ja Hämeenlinnan Pallokerhoa. NHL-otteluita Tenkratilla on tilillään 113, joissa tehopisteitä on kertynyt 38.

Tenkratin joukkuetoveri ja pariin otteeseen SM-liigassa pelannut David Nemirovsky vaihtaa myös seuraa, jatkaen kuitenkin Venäjän sarjassa. Himikissä 15 ottelussa tehot 3+3 saalistaneen hyökkääjän uusi seura on AK Bars Kazan. Siirrosta kertoivat Kazanin joukkueen www-sivut.

» Lähetä palautetta toimitukselle