Petr Sachl SaiPaan, Bruun jatkaa (päivitetty)

LIIGA / Uutinen
SaiPa julkisti kaksi uutta sopimusta. Hyökkääjä Petr Sachl ja puolustaja Antti Bruun allekirjoittivat molemmat vuoden sopimukset idän ihmeen kanssa

Viime kaudella Porin Ässiä edustanut ja pahasti selkänsä loukannut 25-vuotias tsekkihyökkääjä Petr Sachl on SaiPan uusin ulmomaalaisvahvistus. Sachlin selkä syynättiin perusteellisesti Lappeenrannan fysikaalisessa hoitolaitoksessa ja mies todettiin terveeksi. Sachl ehti pelata viime kaudella vain kahdeksan ottelua SM-liigassa. Niissä hän iski kolme maalia ja kolme syöttöpistettä.

Sachl on New York Islandersin viidennen kierroksen varaus vuodelta 1996. Hän on pelannut pohjois-amerikassa neljä kautta juniori- ja farmisarjoissa.

- Petr Sachl tulee saamaan ison roolin joukkueessa ja hän on edelleen nouseva pelaaja jolla on tähtäimessään NHL. Sinne hän yrittää päästä SM-liigan kautta, kommentoi SaiPan toimitusjohtaja Ilkka Kaarna miehen hankintaa.

- Sachl on hyvä hyökkääjä, joka on parhaimmillaan laitahyökkääjän roolissa ja sitä paikkaa hän tulee myös SaiPassa pelaamaan, jatkaa Kaarna.

Uumoilut siitä että tsekki olisi SaiPan ykkössentteri voidaan siis heittää romukoppaan. Kyseinen peluri on vielä tulossa.

- Tämä niin sanottu ykkössentteri on edelleen haussa ja muutamia keskusteluja on jo käyty ja toivon mukaan nimi saadaan paperiin mahdollisimman nopeasti. Tämän jälkeen hyökkäys olisi kasassa siten että loput pelipaikat täytetään omilla junioreilla.

Kesken viime kauden Ilveksestä SaiPaan siirtynyt 23-vuotias puolustaja Antti Bruun nähdään siis joukkueessa myös ensi kaudella.

Bruunin sopimuksen jälkeen SaiPan puolustus on kasassa ensi kautta varten.

- Nykyistä puolustajistoa täydennetään omista junioreista ja syksyllä katsotaan tilanne. Jos tarvetta on ja talous antaa myöten niin sitten hankitaan puolustaja Pohjois-Amerikasta. Tällä ryhmällä kuitenkin lähdetään liigaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle