JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Petr Sachl palasi kotiin

LIIGA / Uutinen
Joulutauko toi vain pientä helpotusta loukkaantumisten runtelemalle Ässä-miehistölle. Lauantain Lukko-peliin porilaiset saavat sairastuvalta korkeintaan Jarkko Gladin. Sen sijaan Steve Shirreffsin sairasloma jatkuu edelleen ja Petr Sachlin kausi on puolestaan kokonaan ohi.

Ässät hankki Ny Islandersin varaaman Petr Sachlin AHL:stä joukkueensa ykköshyökkääjäksi. Odotukset olivat kovat niin Ässillä kuin Sachlillakin, jonka tavoitteena oli ponkaista hyvän SM-liigakauden jälkeen NHL:ään. Tsekkihyökkääjä ehti pelata patapaidassa vain yhdeksässä runkosarjan ottelussa tehoin 3+3, kunnes välilevyn pullistuma pakotti miehen sairaslomalle.

Vammaa yritettiin hoitaa lähinnä levolla ja sopivalla kuntoutuksella. Kahdesti Sachl yritti palata Ässien harjoitusrinkiin, mutta molemmilla kerroilla selkä äityi sen verran pahaan kuntoon, ettei harjoittelusta, saati sitten pelaamisesta, tullut mitään.

Viime viikolla tapahtuneen toisen epäonnistuneen paluuyrityksen jälkeen lopullinen päätös oli se, että Petr Sachlin kausi on ohi ja mies palasikin viikonloppuna kotiinsa Tsekkiin. Ässiä riepotelleiden lukuisten pienempien vammojen lisäksi Sachl on jo kolmas patapeluri, jonka koko loppukausi menee sivuun loukkaantumisen takia. Kauden alla niin ikään ykkösketjuun hankittu Dave Duerden teloi harjoituksissa nilkkansa niin pahasti, että kausi päättyi siihen. Marraskuun lopussa puolestaan Pekka Kangasalustalta hajosi polvi, eikä hänestäkään ole kaukaloon enää tällä kaudella.

Sormivammainen puolustaja Steve Shirreffs puolestaan huilannee vielä ainakin viikon. Olkapäävammasta kärsinyt Jarkko Glad sen sijaan saattaa palata rivistöön jo lauantain Lukko-ottelussa. Lopullinen ratkaisu hänen pelaamisensa suhteen tehdään kuitenkin vasta lauantain aamuharjoitusten jälkeen.

» Lähetä palautetta toimitukselle