BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Petr Buzek Calgary Flamesiin, pari muuta pikkusiirtoa NHL:ssä

NHL / Uutinen
Atlanta Thrashersin kanssa ikävään tilanteeseen ajautunut puolustaja Petr Buzek kaupattiin Calgaryyn. Flames lähetti Atlantaan hyökkääjä Jeff Cowanin ja lupaavan puolustajan Kurtis Fosterin. Kyseinen pelaajakauppa oli julkistamista vaille valmis jo viikonloppuna, mutta julkisuuteen liian aikaisin vuodettu tieto lykkäsi kaupan virallistamista muutamalla päivällä.

Petr Buzek ajautui muutama viikko sitten kiistoihin Thrashersin kanssa sopimusasioista, ja joukkueen toimitusjohtaja Don Waddell lähetti Buzekin Atlantaan kesken Thrashersin vieraskiertuetta. Urallaan paljon loukkaantumisista kärsinyt Buzek pääsee etsimään uutta alkua nyt Calgary Flamesin riveissä.

Jeff Cowan pelaa kolmatta kauttaan NHL:ssä. Cowan on jäällä esimerkillinen työntekijä, vääntää kulmissa, eikä hellitä hetkeksikään vaihdon aikana. Atlantassa 25-vuotias hyökkääjä saanee paremmin peliaikaa kuin Calgaryssä. Cowanin lisäksi Thrashers sai Kurtis Fosterin oikeudet. Foster, kaksimetrinen puolustajanjärkäle, pelaa OHL-liigaa Peterborough Petesin joukkueessa. Foster on 20-vuotias ja oli Calgaryn 4. kierroksen varaus vuonna 2000.

Lähde: www.tsn.ca

Joulunpyhien ajaksi langetettava siirtokielto poiki mukanaan myös pari muuta siirtoa. New York Rangersin waiver-listalta Florida Panthers nappasi puolustaja Darren Van Impen riveihinsä. Lisäksi Los Angeles ja Nashville vaihtoivat pelaajia. Los Angelesiin suuntaa Rich Brennan ja Nashvilleen Brett Hauer. Molemmat pakit ovat hyvin pitkälle tahkonneet farmissa eikä peliaikaa "ylhäällä" ole kummallekaan luvassa paljoakaan. Hauer lähetettiinkin heti farmiin kaupan jälkeen.

» Lähetä palautetta toimitukselle