Peter Forsberg palaa kaukaloon

NHL / Uutinen
Colorado Avalanche ilmoitti tänään, että lähes vuoden sivussa ollut Peter Forsberg palaa denveriläisjoukkueen paitaan ensi torstaina. Avalanche kohtaa silloin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Los Angeles Kingsin.

Forsberg joutui viime vuoden pudotuspelien aikana pernaleikkaukseen, ja hänen kautensa katkesi konferenssifinaaleihin. Ennen tämän kauden alkua, Coloradon Pohjoismaiden leirin aikana, Forsberg ilmoitti jäävänsä sivuun määrittelemättömäksi ajaksi. Syyksi Forsberg kertoi kehonsa tarvitsevan lepoa kovien NHL-kausien jälkeen. Osasyynä oli myös varmasti pernan poistaminen. Forsbergin nilkat on operoitu useaan kertaan, joten lepo tekisi niille vain hyvää.

Forsberg suunnitteli paluutaan Coloradon paitaan jo viime vuodenvaihteessa, mutta 10.tammikuuta hän joutui nilkkaleikkaukseen, josta toipuminen on kestänyt neljä kuukautta. Forsberg on luistellut maaliskuun 28. päivästä lähtien.
Lääkärit myönsivät hänelle luvan osallistua joukkueen harjoituksiin täysipainoisesti.

Pelituntuman haku kestää varmasti Forsbergilta jonkin aikaa. Vahvistusta joukkueeseen hän tuo välittömästi omalla karismallaan sekä johtajuudellaan. Forsbergin paluuta on odotettu Denverissä kuin kuuta nousevaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle