Perryn kypärätemppu upotti Leafsin

Corey Perry ja Frederik Andersen toimivat Ducksin voiton takuumiehinä.

New Jersey Devilsin vahva toinen erä varmisti joukkueelle maukkaan vierasvoiton Los Angeles Kingsistä. Maalinteon ensimmäisessä erässä aloittanut Steve Bernier osui myös toisessa erässä ja siirsi Devilsin 2−1-johtoon ajassa 28.57.

Vieraat kurittivat Kingsiä reiluun minuuttiin vielä kahdella lisäosumalla, jotka iskivät hengen kotijoukkueen pelistä. Michael Cammalleri pääsi rankaisemaan entistä seuraansa napauttamalla kiekon Kingsin verkkoon maalineduskahinan päätteeksi.

Marian Gaborikin ja Justin Williamsin kolmannen erän maalit eivät nostaneet Kingsiä enää mukaan otteluun, vaan pisteet matkasivat vieraille lopulta lukemin 3-5. Devilsiltä maalinteossa onnistuivat Bernierin ja Cammallerin lisäksi Martin Havlat sekä Michael Ryder.

Perry päräytti kolmesti

Anaheim Ducks oli rujo isäntä Honda Centeriin vierailemaan saapuneelle Toronto Maple Leafsille. Corey Perry maalasi kolmesti ja Frederik Andersen piti 28 torjunnallaan nollan Ducksin kaataessa Leafsin maalein 4-0. Kypärätemppu oli Perrylle kauden kolmas.

Voiton avulla Ducks siirtyi jakamaan läntisen konferenssin kärkipaikkaa Nashville Predatorsin kanssa, joka on pelannut kaksi ottelua vähemmän.

Montreal Canadiens sai vieraskaukalossa tökkineen ylivoimapelinsä toimimaan Columbuksessa Blue Jacketsia vastaan. Canadiensin kolmannen erän kolme ylivoimamaalia viimeistelivät vierasjoukkueen nousun kahden maalin takamatkalta 3−2-voittoon. Nousua johtivat kahdesti osunut Max Pacioretty sekä kerran maalinteossa onnistunut P.K. Subban.

COLUMBUS-MONTREAL 2-3
WASHINGTON-PHILADELPHIA 1-0
ANAHEIM-TORONTO 4-0
LOS ANGELES-NEW JERSEY 3-5