Perreaultilla alavartalovamma - sivussa runkosarjan loppuun

NHL / Uutinen
Lähiviikot Perreault istuu vaihtoaition sijaan katsomossa.
Kuva © Getty Images
Winnipeg Jetsin Mathieu Perreault loukkaantui ottelussa Edmonton Oilersia vastaan ja on sivussa alustavien arvioiden mukaan runkosarjan loppuun saakka.

Viime kesänä Anaheim Ducksista Winnipegiin siirtynyt Mathieu Perreault joutuu seuraamaan joukkueensa taistelua pudotuspelipaikasta katsomosta.

Kanadalaiskeskushyökkääjä loukkaantui joukkueen viimeisimmässä runkosarjan ottelussa Edmonton Oilersia vastaan ja jouduttiin taluttamaan jäältä. Seura ilmoitti Perreultilla olevan merkittävä alavartalovamma ja asetti hänet loukkaantuneiden listalle.

27-vuotias kanadanranskalainen on ollut viime viikkoina Jetsin tehokkaimpia hyökkääjiä. Hän on tehnyt kuluvalla kaudella 18 maalia ja kerännyt yhtän monta syöttöpistettä pelaamissaan 56 ottelussa.

Myös tuore Jets-pelaaja Drew Stafford satutti itseään Oilers-ottelussa, mutta lienee pelikuntoinen jo ensi yön ottelussa Washington Capitalsia vastaan.

Loukkaantuneita hyökkääjiä paikkaamaan Jets ilmoitti kutsuneensa ruotsalaislaitahyökkääjä Carl Klingbergin AHL-farmiseurastaan.

Käyttäjän tkroger kuva

Kommentti: Tommi Kröger

Uuden winnipegiläisen NHL-aikakauden ensimmäistä pudotuspelipaikkaa metsästävä Jets menetti tärkeän palasen ylivoima- ja tasaviisikkopelistään, kun Mathieu Perreault joutui jättämään kaukalon Oilersia vastaan.

Perreault on ollut alkuvuonna joukkueen tehokkaimpia pelaajia hyökkäyspäässä ja varsinkin ylivoimalla tärkeä kapellimestari. Jetsin kannalta tilanteesta tekee ajankohtaakin hankalamman se, ettei Perreaultille löydy edes kohtalaista korvaajaa joukkueen sisältä. Lähiviikkoina nähdään, turvautuuko Jets-johto pelaajakauppoihin Perreaultin kokoisen aukon paikkaamiseksi vai tyytyykö se taistelemaan asemista loppukaudelle entisin asein.

» Lähetä palautetta toimitukselle