Perinneklassikko käyntiin legendojen ottelulla − Selänteen Jets kohtaa Gretzkyn ja Kurrin Oilersin

NHL / Uutinen
Wayne Gretzky ja Mark Messier ovat muutamia lauantain legendaottelussa nähtävistä nimistä.
Kuva © Getty Images
Teemu Selänne tekee paluun Winnipeg Jetsin peliasuun 20 vuoden tauon jälkeen lauantai-iltana Suomen aikaa. Jetsin legendajoukkue saa vastaansa Wayne Gretzkyn ja Jari Kurrin tähdittämän Edmonton Oilersin.

Winnipegiläisiä ja myös suomalaisia jääkiekon ystäviä hemmotellaan lauantai-iltana, kun Winnipeg Jetsin ja Edmonton Oilersin legendoista kootut alumnijoukkueet kohtaavat ystävyysottelussa Investors Group Fieldillä. Ottelu avaa Heritage Classic -viikonlopun, joka huipentuu sunnuntai-iltana Jetsin ja Oilersin NHL-joukkueiden kohtaamiseen.

Jetsin kannattajat pääsevät 20 vuoden tauon jälkeen näkemään Teemu Selänteen kotijoukkueen peliasussa. Suomalaisen salaman paluuta Jets-paitaan on odotettu pitkään ja lauantaina se vihdoin toteutuu. Selänteen lisäksi jäälle luistelevat myös muiden muassa Teppo Numminen, Dale Hawerchuk, Thomas Steen ja Ed Olczyk. 

Vierasjoukkue Edmonton Oilersin kapteenina toimii kaikkien aikojen paras jääkiekkoilija Wayne Gretzky. Ysiysin lisäksi Oilers luisteluttaa jäälle myös muiden muassa Jari Kurrin, Mark Messierin, Ryan Smythin ja Paul Coffeyn.

Jetsin ja Oilersin legendojen välinen ottelu alkaa lauantai-iltana kello 23 Suomen aikaa.

Käyttäjän jmaarala kuva

Kommentti: Jani Maarala

Selänne, Gretzky, Kurri, Messier... Tällaista herkkua saa todistaa hyvin harvoin. Jo pelkästään Selänteen näkeminen Jets-paidassa pitkän tauon jälkeen tekee tästä ottelusta katsomisen arvoisen. Tätä tapahtumaa ei kannata missata!

» Lähetä palautetta toimitukselle