TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Pentikäinen kauden loppuun KooKoossa

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Tapparan sopimuspuolustaja Atte Pentikäinen on loukkaantumisesta toivuttuaan hakenut pelituntumaa muualta, viimeksi KooKoosta lainasopimuksella. Nyt on varmistunut, että mies jatkaa Kouvolassa kauden loppuun. Lahden Pelicansista lainassa olevan keskushyökkääjä Jussi-Mikko Makkosen jatkosta KooKoossa on toistaiseksi sovittu tammikuun loppuun asti.

Pentikäinen, 21, esitti kauden alla Tapparan harjoitusotteluissa sangen lupaavia otteita ja sai sopimuksen liigaan. Mies ehti kuitenkin pelata liigadebyyttiään Jyväskylässä vain reilun erän, kun nilkka murtui. Toipuminen on ollut hidasta, ja nyt siis näyttää siltä, että ikävä loukkaantuminen siirtää nuorukaisen mahdollisuutta avata liigaura ainakin ensi kauteen.

Loukkaantumisesta toivuttuaan Pentikäinen haki ensin parin ottelun verran pelituntumaa TuTosta. Vielä puolikuntoisen puolustajan esitykset jäivät siellä vaisuiksi. Välillä ehdittiin jo uutisoida siirto loppukaudeksi Brittein saarille, mutta tämä peruuntui, kun Pentikäiseltä itseltään ei ollut kysytty asiasta mitään.

Joulukuun alussa Pentikäinen siirtyi lainasopimuksella Kouvolaan, ja nyt siis on sovittu jatkosta loppukauden ajaksi. Puolustajan tämän kauden Mestis-saldona on yksi syöttöpiste ja kahdeksan rangaistusminuuttia seitsemästä ottelusta.

Myös ennen joulua kouvolaisten vahvuuteen liittynyt Jussi-Mikko Makkonen jatkaa toistaiseksi Kouvolassa. Lahtelaissentterin pelaamisesta on sovittu tammikuun loppuun asti. Makkonen pelasi syyskauden kolme viimeistä peliä KooKoon ykkösvitjan keskellä, tehoin 1+2 ja jäi neljä maalia plussalle.

» Lähetä palautetta toimitukselle