Pellinen ja Arousva vahvistamaan LeKiä - kolme hyökkääjää koeajalle

MESTIS / Uutinen
Pellinen esiintyi LeKi-paidassa viimeksi kaudella 2012-13.
Kuva © Antti Romsi
LeKi saa miehistöönsä kaksi vahvistusta Jokipojista, kun hyökkääjä Ossi Pellinen ja puolustaja Santeri Arousva matkaavat Lempäälään. Kaksikon lisäksi lempääläläisryhmä otti koeajalle hyökkääjiä Nuorten Liigasta sekä Suomi-sarjasta.

Ossi Pellinen kiekkoili kaksi edelliskautta Jokipojissa. Ensimmäisellä kaudella hän tehtaili 37 ottelussa 26 pistettä, mutta viime kaudella pelejä kertyi loukkaantumisen vuoksi vain yhdeksän. Joensuulaisryhmässä hän voitti Mestis-pronssia keväällä 2016.

Nokialaislähtöinen Pellinen on pelannut LeKissä aiemminkin: kausina 2009-13 hän kokosi LeKi-paidassa 50 ottelussa tehot 15+16. Pellisellä on myös 224 ottelun Liiga-kokemus Ilveksen, HPK:n ja Ässien miehistöistä.

Porilaislähtöinen Santeri Arousva vietti Pellisen tapaan kaksi edelliskautta Joensuussa. Viime kaudella 24-vuotias puolustaja keräsi 50 ottelussa tehot 4+9. Ässien lisäksi myös Bluesia juniorivuosinaan edustaneella Arousvalla on kokemusta myös Suomen ikäkausimaajoukkueista.

Koeajalla LeKistä pelipaikkaa hakevat Waltteri Selimgerei, Erik Ahopelto ja Alex Olkinuora. 21-vuotias Ahopelto pelasi viime kauden Nuorten Liigaa Ilveksen A-nuorissa ja 21-vuotias Olkinuora Tapparan A-nuorissa. 23-vuotias Selimgerei kiekkoili puolestaan Suomi-sarjassa Kooveen riveissä ja tehtaili 27 ottelussa 29 tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle