IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Pellinen ja Öhberg Jukureihin

MESTIS / Uutinen
Jukurit on tehnyt sopimukset Ossi Pellisen ja Kai Öhbergin kanssa. Nokialla syntynyt, Tampereen Ilveksessä kiekko-oppinsa saanut Pellinen on hyökkääjä ja Espoon Bluesin kasvatti Kaj Öhberg puolustaa tulevan kauden sinikeltaisissa väreissä.

Jukureiden päävalmentaja Reijo Ruotsalainen on erittäin tyytyväinen uusiin pelaajiinsa.

- Pellinen on kookas keskushyökkääjä ja hän on erittäin taitava luistelija. Lisäksi Pellisen vahvuutena on nopea rannelaukaus, joten hän on juuri etsimämme. Öhberg on kokenut Mestis-puolustaja, joka nakuttaa pisteitä
tasaisesti. Hän on oiva lisä joukkueen puolustukseen.

- Vähintäänkin nyt Jukureiden joukkuerunko on koossa. Meille on tarjottu kahta kanadalaista pelaajaa ja tarkistamme parhaillaan heidän taustojaan. Emme kuitenkaan kiirehdi ratkaisuissamme, koska myös useiden liigaseurojen ringit ovat suurehkoja, joten sieltäkin saattaa nuoria pelaajia vielä vapautua Mestis-joukkueisiin, Ruotsalainen valottaa Jukureiden pelaajatilannetta.

Ossi Pellinen on 194 senttinen ja 90 kiloinen hyökkääjä. Hän on erittäin lahjakas luistelija, suorastaan loistava, kuten eräs häntä valmentanut kiekkovaikuttaja kuvasi Pellisen liikkumista. Lisäksi Pellisen rannelaukaus on luja ja hän kykenee iskemään sen pienessäkin tilassa. Hyökkääjä pelasi viime kauden Ilveksen liigajoukkueessa. Mestistä Pellinen on kokeillut FPS:ssa kaudella 2004-05 yhteensä 24 pelin verran.

Kai Öhberg on pelannut kuusi kautta Mestistä. Järvenpään Haukat, Kirkkonummen Salamat ja viimeksi Kajaanin Hokki ovat olleet hänen seurojaan. Kajaanilaisväreissä Öhberg pelasi viime keväänä 10 ottelua ja nakutti niissä 6 tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle