ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Pelletieristä Jokereiden uusin hankinta

KHL / Uutinen
Pelletier on pelannut urallaan 16 NHL-ottelua.
Kuva © Getty Images
Jokerit on tehnyt sopimuksen kanadalaishyökkääjä Pascal Pelletierin kanssa.

Pascal Pelletierin sopimus helsinkiläisjoukkueen kanssa on loppukauden mittainen. 32-vuotias hyökkääjä edusti alkukaudesta KHL-joukkue Admiral Vladivostokia, jossa rooli jäi kuitenkin pieneksi. Pelletier viimeisteli pelaamissaan 16 ottelussa tehot 0+4.

Viime kaudella hyökkääjä kiekkoili myös KHL:ssä Medvescak Zagrebin paidassa ja oli kroatialaisjoukkueen paras pistemies tehoilla 16+23. Hänet valittiin myös KHL:n tähdistöotteluun.

− Pelletier tuo lisää taitoa, ratkaisukykyä ja vaihtoehtoja hyökkäykseemme. Hän on ollut tehokas niin Pohjois-Amerikassa kuin Euroopassa pelatessaan. Uskomme, että hänestä on meille apua kevättä kohti mentäessä, totesi Jokereiden GM Jari Kurri.

Keskellä että laidassa pelaamaan pystyvä Pelletier on pelannut aiemmin Euroopassa Sveitsin pääsarjan Langnaussa. Pohjois-Amerikassa hänelle kertyi pelejä pääasiassa AHL:ssä, mutta tilille merkittiin myös 16 NHL-ottelua.

Hyökkääjä saapuu Helsinkiin viikonloppuna ja on ensimmäisen kerran kokoonpanossa todennäköisesti vierasottelussa Moskovan Spartakia vastaan 22. joulukuuta.

Pelletier on jo helsinkiläisjoukkueelle jo toinen pohjoisamerikkalaishankinta lyhyen ajan sisään. Lauantaina joukkue tiedotti Tim Kennedyn liittymisestä loppukaudeksi Jokereihin.

» Lähetä palautetta toimitukselle