Peliittojen tehohyökkääjä Jokipoikien haaviin

MESTIS / Uutinen
Rajamäki on jo kokenut Mestis-pelaaja.
Kuva © Timo Savela
Jokipojat vahvistaa hyökkäyskalustoaan Peliittojen viime kauden ykköspistemiehellä, Tuukka Rajamäellä. Joensuulaisryhmä teki lisäksi jatkosopimuksen valmennusryhmäänsä.

Tuukka Rajamäki on edustanut koko tähänastisen Mestis-uransa Peliittoja. Yli 200 Mestis-ottelua pelannut 25-vuotias Rajamäki pelasi päättyneellä kaudella uransa tehokkaimman kauden ja tehtaili 46 ottelussa tehot 20+22, joilla hän oli joukkueen ykköspistemies.

− Viime kausi oli minulle henkilökohtaisesti uran paras. Pääsin kehittymään pelaajana, sain hyvin vastuuta ja rinnalla olivat myös hyvät ketjukaverit. Vähintään samaan pitäisi Joensuussakin pystyä, ja mielellään tietysti pikkuisen vielä parantaa, Rajamäki totesi.

− Treenasin viime kesänä Pelicansin mukana, ja oli kiva nähdä sitäkin touhua. Pienestähän se sinne pääsy on kiinni, ja tulevaisuudessa tavoitteet ovat kyllä liigajäillä.

Joensuulaisryhmä kertoi myös, että se ei käytä puolustaja Juuso Akkasen sopimuksessa ollutta optiota ensi kaudesta. Päättyneellä kaudella joukkueen kapteenina toiminut 33-vuotias Akkanen kokosi 54 runkosarja- ja pudotuspeliottelussa tehot 6+7.

Valmennusryhmäänsä Jokipojat kiinnitti jatkosopimuksella puolestaan maalivahtivalmentaja Arto Pyykön. Pyykkö aloittaa kolmannen kautensa joensuulaisjoukkueen valmennusryhmässä.

» Lähetä palautetta toimitukselle