Peliittojen runko julki - Heikkinen siirtyy Kouvolasta Heinolaan

MESTIS / Uutinen
Christian Silfver kantoi viime kaudella pitkään Peliittojen kultakypärää.
Kuva © Kiia Aha
Heinolan Peliitat julkaisi tiistaina useita pelaajasopimuksia. Sopimusten joukosta löytyi niin vanhoja jatkajia, uusia kasvoja kuin ulkomaista väriäkin.

Hyökkäykseensä heinolalaisjoukkue hankki KooKoossa viime kaudella pelanneen Arttu Heikkisen. 22-vuotias hyökkääjä keräsi päättyneellä kaudella 38 ottelussa tehot 3+8. Heikkinen on edustanut Mestiksessä aiemmin myös Kajaanin Hokkia.

− Arttu oli ensimmäinen tämän alueen ulkopuolelta tuleva pelaaja, jonka ehdottomasti halusimme joukkueeseen. Hienoa että hän näkee sen mahdollisuuden, minkä Peliitat voi hänelle tarjota, totesi Peliittojen päävalmentaja Lauri Merikivi.

Puolustuspäätään Peliitat vahvisti Pelicansin A-nuorista siirtyvällä Perttu Hynösellä. Hän iski viime kaudella lahtelaisjoukkueessa 43 ottelussa tehot 2+12 ja kävi pelaamassa myös Peliitoissa sekä Pelicansin Liiga-joukkueessa.

Jatkosopimuksiin nimensä kirjoittivat maalivahti Antti Rautiola, joukkueen viime kauden ykköspistemies, puolustaja Christian Silfver sekä hyökkääjät Niklas Westerlund ja Ville-Matti Koponen.

Koeajalla paikkaa joukkueesta hakevat joukkueen oma kasvatti Jesse Peltonen sekä ranskalaishyökkääjä Vincent Kara, joka tulee joukkueeseen Ranskan pääsarjan Epinalin joukkueesta.

− Olemme kuulleet monesta lähteestä hyvää pelaajasta ja persoonasta. Hyvä jätkä kopissa ja työteliäs jäällä, kommentoi Merikivi Karaa.

Peliitoilla on tällä hetkellä 15 pelaajasopimusta, joissa kahdessa on koeaika. Seuran urheilutoimenjohtaja Pekka Saittakari on tyytyväinen sopimustilanteeseen.

− Runko saatiin pidettyä hyvin kasassa. Joukkue on nuori ja eteenpäin pyrkivä, Peliittojen näköinen ryhmä, hän arvioi.

» Lähetä palautetta toimitukselle