Peliittojen puolustukseen täydennystä - Eerola palaa Heinolaan

MESTIS / Uutinen
Eerola kuului kahdella edelliskaudella HPK:n pelaajarinkiin.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Heinolan Peliitat vahvistaa takalinjojaan kolmella pelaajalla. Joukkueeseen liittyivät paluumuuttaja Ville-Veikko Eerola, LeKistä siirtyvä Miro Hovinen sekä myös aiemmin Heinolassa pelannut Niko Forsström.

Ville-Veikko Eerola palaa Heinolaan yksivuotisella sopimuksella kahden HPK:ssa vietetyn kauden jälkeen. Viime kaudella puolustajalle ei Liiga-otteluita kertynyt, mutta Mestiksessä hän pelasi lainalla 15 ottelua Peliittojen riveissä tehoin 0+1. Aiemmin 23-vuotias puolustaja on edustanut heinolalaisjoukkuetta kaudella 2012-13.

Eerolan lisäksi Peliitat täydensi puolustustaan Miro Hovisella, joka pelasi kaksi edelliskautta LeKissä. Viime kaudella isokokoinen (192cm/95kg) puolustaja kokosi 39 ottelussa tehot 3+5. Suomen eri ikäkausimaajoukkueitakin kiertäneellä puolustajalla on tilillään myös 26 Liiga-ottelua Ilveksen paidasta.

− Hienoa, että saimme Eerolan ja Hovisen tulevan kauden pakistoomme. Uskomme, että he pystyvät pelaamaan tasaisen ja nousujohteisen kauden, kommentoi seuran urheilutoimenjohtaja Pekka Saittakari.

Peliitat sai takalinjoilleen myös toisen vanhan tutun, kun kausina 2011-13 joukkueessa pelannut Niko Forsström liittyy joukkueeseen koeajalla. Viime kaudet Suomi-sarjaa ja II divisioonaa tahkonnut 24-vuotias puolustaja kiekkoili viime kaudella II divisioonaa NasKissa sekä Suomi-sarjaa Bewe TuusKissa.

Peliitoilla on tällä hetkellä kasassa 15 pelaajasopimusta ja kolme pelaajaa on koeajalla. Saittakarin mukaan joukkueen runko on nyt valmis.

− Näiden sopimusten myötä joukkueen runko on valmis. Pidämme kuitenkin silmät ja korvat vielä auki, jos meille sopivia pelaajia tulee esille, Saittakari kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle