Peliitoille tuttuja jatkajia ja uusi kasvo penkin taakse

MESTIS / Uutinen
Merikivi jatkaa Peliittojen penkin takana.
Kuva © Kiia Aha
Heinolan Peliitat on tehnyt jatkosopimukset valmentajiensa Lauri Merikiven ja Jukka Varmasen kanssa. Heinolalaisseura on tehnyt sopimukset myös seitsemän pelaajan ja valmennusryhmään uutena liittyvän Marko Tuomaisen kanssa.

Päättyneellä kaudella Mestiksessä toiseksi viimeiselle sijalle jäänyt Heinolan Peliitat on jatkanut päävalmentaja Lauri Merikiven sopimusta. Lisäksi Merikiven apumiehenä toiminut Jukka Varmanen jatkaa heinolalaisjoukkueessa ja uutena kasvona penkin taakse tulee Marko Tuomainen.

− Viime kauden alku oli vaikea, josta jäi kyllä paljon kokemusta tulevaa varten. Joulukuussa löysimme meidän tavan toimia ja pelata, jonka seurauksena pelasimmekin nousujohteisen kevätkauden. Kauden jälkeen päällimmäinen tuntemus oli, että nyt tämä jäi pahasti kesken, joten erittäin motivoituneena lähdetään jatkamaan kohti tulevaa kautta, Merikivi kommentoi.

Heinolalaisjoukkue kertoi myös tehneensä sopimukset seitsemän pelaajan kanssa. Jatkosopimuksen joukkueeseen tekivät puolustajista Roni Rukajärvi ja Ilari Metsola. Hyökkääjistä nimensä jatkopaperiin kirjoittivat Roope Elimäki, Kimi Koivisto, Aatu Viljanen, Jukka Sompi ja Henri Ruotsalainen.

− Saatiin loppukauden runkomiehiä jatkamaan, mikä tuo jatkuvuutta joukkueelle tulevalle kaudelle. Hienoa, että pelaajat näkevät sen mahdollisuuden, minkä Peliitat pystyy heille tarjoamaan, iloitsi Merikivi.

» Lähetä palautetta toimitukselle