Peliitoille nippu sopimuksia, maalivahdit julki

MESTIS / Uutinen
Antti Rautiola torjuu jatkossa Heinolassa.
Kuva © Joona-Pekka Hirvonen
Heinolan Peliitat julkaisi lauantaiaamuna seitsemän uutta pelaajasopimusta. Uusina pelimiehinä Heinolaan matkaavat maalivahtikaksikko Anssi Pesonen - Antti Rautiola sekä Hokissa hyökännyt Joonas Alanne.

Heinolan Peliittojen maalia vartioi tulevalla kaudella kaksikko Anssi Pesonen-Antti Rautiola.

- Alusta asti Peliitat oli minulle ykkösvaihtoehto, kolmea seuraa viime kaudella edustanut 22-vuotias Pesonen kertoo sanomalehti Itä-Hämeessä.

Rautiola puolestaan torjui viime kaudella Jokipojissa, jossa hän menetti ykkösveskarin paikkansa Timo Niemelle. Kärppäkasvatti torjui runkosarjassa 31 ottelua 90,9 prosentin tarkkuudella ja pudotuspeleissä vyölle kertyi enää kaksi ottelua.

Kolmas uusi punapaita on hyökkääjä Joonas Alanne. Kajaanin Hokissa 52 ottelussa tehot 16+10 ampunut Alanne on lähtöisin Rovaniemeltä. Mestis-kokemusta 22-vuotiaalla sentterillä on miltei sadan ottelun verran.

- Hän on apuvalmentaja Lauri Merikiven vanha tuttu ja intressimme kohtasivat hyvin, urheilutoimenjohtaja Pekka Saittakari myhäilee.

Peliitoissa jatkavat hyökkääjä Joni Kainulainen ja puolustaja Roope Westerman. Koeajalle saapuvat hyökkääjä Tomas Westerlund ja puolustaja Lari Rämö. Uusien sopimusten myötä koossa on jo 25 nimeä.

- Joukkueen kokoaminen on varmasti pidemmällä kuin koskaan aiemmin. Varsinkin maalivahtiosasto on hyvässä jamassa, Saittakari kommentoi.

Sopimuksista uutisoi ensimmäisenä sanomalehti Itä-Häme.

» Lähetä palautetta toimitukselle