TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Peliitoille kovan luokan sentterivahvistus Vaasasta

MESTIS / Uutinen
Michal Kristof syöttelee alkavalla kaudella Peliittojen paidassa.
Kuva © Kristian Salminen - kristian.salminen@jatkoaika.com
Mestis-kauteen valmistautuva Heinolan Peliitat ilmoitti lainanneensa Michal Kristofin Vaasan Sportista. Slovakialaissentteri pelaa Heinolassa ainakin jouluun saakka.

Heinolan Peliitat vahvistaa hyökkäystään slovakialaisella Michal Kristofilla. Liiga-kauteen valmistautuva Sport lainaa keskushyökkääjänsä Heinolaan.

Peliittojen urheilutoimenjohtaja Pekka Saittakari uskoo Kristofin kuuluvan joukkueensa eliittiin alkavalla kaudella.

− Hän on varmasti meille ykköskorin jätkä ja sopii joukkueemme profiiliin erittäin hyvin. Kristof on urallaan eteenpäin pyrkivä urheilija ja sellainen palanen, joka joukkueestamme vielä puuttui.

Kristofin perässä oli käytäväpuheiden mukaan useampikin Mestis-seura. Saittakari ei ota kantaa huhuihin, mutta tunnustaa olevansa tyytyväinen, että 20-vuotias slovakki saapuu Heinolaan.

− Hienoa, että saimme kaverin Heinolaan. Tarkoituksena on, että mies pelaa Peliitoissa ainakin jouluun asti, mutta koko kaudenkin mittainen laina on mahdollinen, urheilutoimenjohtaja kertoo.

Slovakialaisen HC Nitran kasvatti Kristof aloittaa Suomessa jo neljännen kautensa. Sportissa hän on pelannut niin edustusjoukkueessa kuin A-nuorissakin.

Viime kaudella ensimmäiset Mestis-pelinsä pelannut Kristof teki läpimurron toiseksi korkeimmalla sarjatasolla takoen 50 runkosarjapelissä tehot 2+29 ollen Sportin sisäisessä pistepörssissä kuudes.

» Lähetä palautetta toimitukselle