JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Peliitoille kolme vahvistusta - RoKin pistekärki matkaa Heinolaan

MESTIS / Uutinen
Fomin vaihtaa Napapiirin maisemat Päijät-Hämeeseen.
Kuva © Timo Savela
Peliitat on tehnyt sopimukset hyökkääjä Henri Fominin, puolustaja Valtteri Parikan sekä maalivahti Lassi Yrjölän kanssa.

Henri Fomin siirtyy Peliittoihin kasvattajaseurastaan RoKista. Päättyneellä kaudella laitahyökkääjä iski 47 ottelussa tehot 9+23 ja oli rovaniemeläisryhmän tehokkain pistemies. Hyökkääjällä on kokemusta Mestiksestä RoKin lisäksi myös Hokin paidasta.

Puolustuspäähänsä heinolalaisjoukkue kiinnitti Valtteri Parikan. Kiekko-Vantaassa pelannut Parikka tehtaili lohipaidassa 26 runkosarjaottelussa tehot 4+9. Pudotuspeleissä kahdessa ottelussa tilille kertyi yksi syöttöpiste. 21-vuotias puolustaja on myös 47 Liiga-ottelun kokemus Ässistä.

Peliitat nappasi myös maalivahtiosastolleen vahvistusta Vantaalta, kun Lassi Yrjölä liittyy joukkueeseen. Ilves-kasvatti torjui vantaalaisjoukkueen veräjällä 18 ottelua torjuntaprosentilla 89,9. 21-vuotias vahti on pelannut urallaan kaksi Liiga-ottelua Ilveksessä.

− Täytyy olla erittäin tyytyväinen, että jätkät valitsivat meidän tarjoaman paketin. Tiedämme, että kaikilla kolmella on iso potentiaali ja uskomme, että heillä on edessään uransa parhaat kaudet. Tulevat vahvistamaan meitä jokaisella osa-alueella, totesi Peliittojen urheilutoimenjohtaja Pekka Saittakari.

Peliitoilla on tällä hetkellä sopimukset yhden maalivahdin, viiden puolustajan ja seitsemän hyökkääjän kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle