Peliitoille kolme jatkajaa - Arkiomaa uutena mukaan

MESTIS / Uutinen
Arkiomaa päätti viime kauden Bluesin riveissä.
Kuva © Petteri Äikäs - petteri.aikas@jatkoaika.com
Peliitat solmi sopimukset neljän pelaajan kanssa. Kolmen jatkajan lisäksi joukkueeseen uutena miehenä siirtyy hyökkääjä Eetu-Ville Arkiomaa.

Eetu-Ville Arkiomaa siirtyy Peliittoihin Bluesin joukkueesta. 22-vuotias hyökkääjä aloitti päättyneen kauden HPK:ssa, mutta siirtyi joulukuussa vaihtokaupassa Bluesin riveihin. Hän tehtaili yhteensä 41 ottelussa tehot 5+7.

Hyökkääjällä on Liiga-kokemusta yhteensä 83 ottelun verran. Arkiomaa on pelannut urallaan myös aiemmin Peliitoissa neljä ottelua kaudella 2014-15 ja sen lisäksi Mestis-pelejä on kertynyt SaPKon sotisovassa.

Arkiomaan sopimuksen lisäksi Peliitat teki jatkosopimukset hyökkääjä Juuso Perttilän sekä puolustajista Ville Väinölän ja Markus Hämäläisen kanssa. Perttilä siirtyi Heinolaan siirtorajalla ja tehtaili pelaamissaan 15 ottelussa tehot 3+8. 20-vuotias Väinölä puolestaan kokosi 40 ottelussa pisteet 5+6 ja Perttilän tavoin siirtorajalla joukkueeseen tullut Hämäläinen keräsi seitsemässä ottelussa yhden syöttöpisteen.

− Arkiomaasta saamme taitavan ja suoraviivaisen rightin kärkilaiturin, joka on edelleen menossa eteenpäin. Perttilällä on huikea potentiaali ja uskomme hänen parantavan entisestään. Hämäläinen tuo takalinjoille kokoa ja kovuutta, kun taas Väinölän vahvuudet ovat kiekollisessa pelissä, kertoi Peliittojen urheilutoimenjohtaja Pekka Saittakari.

Peliitoilla on nyt sopimukset yhteensä 17 pelaajan kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle