Peliitat julkisti lisää sopimuksia

MESTIS / Uutinen
Peliitat on solminut yksivuotiset pelaajasopimukset Pekka Saittakarin, Iiro Sopasen ja Marko Rairaman kanssa.

Peliittojen peräpää saa lisää kokemusta ja kovuutta, kun syksyllä jo viidennen perättäisen kautensa heinolalaismiehistön takalinjoilla aloittava Pekka Saittakari pisti nimensä yksivuotiseen jatkosopimukseen. Viime sesongilla 31-vuotias puolustaja tilastoi yhteensä 46 Mestiksen runkosarja- ja playout-kamppailussa tehot 1+6.

Saittakarin lisäksi myös toinen Heinolassa tuttu kasvo on pistänyt nimensä sopimuspapereihin. Päättyneellä kaudella Peliittojen riveissä 20 kamppailussa viisi (3+2) tehopistettä tehnyt Iiro Sopanen siirtyy heinolalaismiehistön vahvuuteen niin ikään yksivuotisella pelaajasopimuksella Lahden Pelicansista.

Kolmas uusi sopimuspelaaja on puolestaan HPK:n A-nuorten sotisovan Peliittojen vastaavaan vaihtava Marko Rairama. Edelliskaudella 51 A-nuorten SM-liigan runkosarja- ja pudotuspelikamppailussa 55 (21+34) tehopistettä täräyttänyt 20-vuotias hyökkääjä solmi yksivuotisen sopimuksen heinolalaisten kanssa.

Nyt julkaistujen nimien myötä Peliitoilla on kasassa kaiken kaikkiaan 18 pelaajasopimusta ja kahdeksan try-out-sopimusta alkavalle Mestis-kaudelle 2012–2013.


Pekka Saittakari jatkaa peliittapakiston isäntänä.

» Lähetä palautetta toimitukselle