Peliitat avasi pelin ”kvartetilla”

MESTIS / Uutinen
Playoutien kautta paikkansa Mestis-kartalla säilyttänyt Heinolan Peliitat on tehnyt jatkosopimukset Aki Nurmisen, Ville-Veikko Väkeväisen, Jukka Sompin ja Joni Kainulaisen kanssa. Asiasta kertoi ensimmäisenä Etelä-Suomen Sanomat.

Peliitat julkisti pääsiäisen alla neljä jatkosopimusta. Puolustajat Aki Nurminen ja Ville-Veikko Väkeväinen sekä hyökkääjät Jukka Sompi ja Joni Kainulainen jatkavat heinolalaismiehistössä myös tulevalla Mestis-kaudella 2012–2013.

Polvivamman takia vajaan kauden tahkonnut Nurminen, 31, sai tilastoihinsa vain 29 runkosarjaottelua, joissa puolustaja napautti viisi (1+4) tehopistettä.

Paluun Mestis-kaukaloihin muutaman vuoden tauon jälkeen tehnyt Väkeväinen kuului Peliittojen ratkaisupelaajiin etenkin LeKiä vastaan mitellyssä playout-sarjassa, jonka myötä 26-vuotiaan puolustajan saldoksi jäivät lopulta lukemat: 43 ottelua ja tehot 7+16.

Keskushyökkääjä Sompi, 25, pelasi puolestaan varsin tasaisen rupeaman, sillä miehen tilille merkittiin 51 runkosarja- ja playout-kamppailussa 6+9 pistettä.

Laitahyökkääjä Kainulaisen vastaavat lukemat olivat 47 peliä ja 11 (3+8) tehopistettä. Kerkesipä Kainulainen vierailemaan myös muutamaan otteeseen sarjaporrasta alempana tahkonneen KooKoo-65:sen paidassa, josta tuomisina oli kaksi tehtyä maalia kolmessa Suomi-sarjaottelussa.

Peliitoilla on nyt julkaistujen nimien myötä kasassa yhteensä neljä pelaajasopimusta tulevalle Mestis-kaudelle 2012–2013.

Lähde: http://www.ess.fi


Heinolalaisikoni Aki Nurminen jatkaa Peliittojen alakerran luottoluutana.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

» Lähetä palautetta toimitukselle