Pelicansissa pelaajaliikennettä

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Pelicansiin siirtyvät tryout-sopimuksilla Harri Suutarinen Hokista sekä Mikko Mäenpää JYPistä. Joukkueesta pois lähtevät pettymykseksi osoittautunut NHL-vahvistus Zdenek Blatny ja Mikko Purontakanen.

Harri Suutarinen on lahtelaisille tuttu jo viime kaudesta, kun hän tuli silloinkin lahteen paikkaamaan miehistövajausta. Silloin syntyi 12 ottelussa tehot kaksi maalia ja kaksi syöttöä. Tällä kaudella hyökkääjä on saalistanut Mestiksessä Hokin paidassa pelaamissa 25 ottelussa 14 tehopistettä.

Vähelle peliajalle JYPissä jäänyt Mikko Mäenpää tuo täydennystä lahtelaisten harvaksi käyneeseen puolustukseen. Puolustaja on tällä kaudella pukenut 14 otteluun ja näissä on syntynyt yksi syöttöpiste.

Lisäksi Pelicans-paidassa nähdään joulutauon jälkeen kolmen ottelun ajan Esa Saksinen Jukureista.

Pelicans ei käytä optiotaan Zdenek Blatnyyn. Mieheltä odotettiin Pelicansissa paljon enemmän kuin mitä hän otteluissa esitti. Nyt hänen tehonsa jäivät 11 ottelussa yhteen maaliin ja yhteen syöttöpisteeseen.

Puolustuksesta taas lähtee Mikko Purontakanen takaisin kasvattajaseuraansa. Raumalaispuolustaja pelasi Pelicansissa kahdeksan ottelua kohtuullisesti. Niissä tehot olivat kaksi syöttöpistettä.

Lisäksi joukkueesta pois ovat lähteneet kotiseuroihinsa Ville Varakas ja Juuso Hietanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle