BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Pelicansin tryout-miehistä päätökset

LIIGA / Uutinen
Pelicansin try-out -pelaajista sopimuksen saivat hyökkääjät Ville Hirvonen ja Mikko Niinikoski sekä puolustaja Jussi Heikkinen. Sen sijaan Teemu Kolehmainen ja Toni Mustonen jäivät ilman lahtelaisten sopimuspaperia.

23-vuotias Ilves-kasvatti Hirvonen pelasi tupsukorvien riveissä kaksi edellistä kautta, pääosin tamperelaisten kolmos- ja nelosketjuissa. Taistelu samoista paikoista on edessä myös Pelicansin joukkueessa.

Niin ikään tamperelaislähtöinen 25-vuotias Mikko Niinikoski sen sijaan ei löytänyt missään vaiheessa pelipaikkaa kasvattajaseuransa Tapparan paidasta. Niinikosken neljä edellistä kautta ovat FPS:n, Ahmojen ja TuTon joukkueissa. Niinikoski on tyrkyllä samoille pelipaikoille kuin Hirvonen.

Hirvosen tapaan 23-vuotias puolustaja Jussi Heikkinen on Vaasan Sportin juniorityön tulosta, ja hyökkäävä pakki on pelannut koko uransa vaasalaisseurassa. Kolmen viimeisen kauden ajan Heikkisen pistesaldot ovat olleet hyviä, yhteensä 56 pistettä 119 ottelussa. Heikkiselle peliaikaa lienee luvassa liigassakin, sillä Pelicansilla on nyt sopimus seitsemän puolustajan kanssa.

Ilman sopimusta jäivät puolustaja Kolehmainen sekä laituri Mustonen. Mustonen oli kokeella seitsemän ottelun ajan jo viime lokakuussa, jonka jälkeen hän palasi kasvattiseuraansa Järvenpäähän. Kolehmainen puolestaan on IFK:n juniorimyllystä, ja alla oli ehjä kausi Kiekko-Vantaan Mestis-joukkueessa. Nyt molemmilla on edessä uuden pestin etsintä, joka liigajoukkueista voi olla vaikeaa vain kolme viikkoa ennen kauden alkua. Molemmilla nuorukaisilla lieneekin edessä vielä yksi kausi Mestis-kiekkoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle