TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Pelicansin karmea viikonloppu avaa näytön paikan Peliittojen tehokolmikolle

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Mankisen paluu tapahtuu pelättyä nopeammin.
Pelicansilla on listoillaan tällä hetkellä peräti kahdeksan loukkaantunutta pelaajaa. Apuja sairastuvalta odotetaan pian.

Pelicans nappasi viime viikonlopun kahdesta ottelustaan kaksi pistettä ja menetti neljä pelaajaa sairauslomalle. Stefan Lassenille, Nico Maneliukselle, Roope Elimäelle ja Arttu Heikkiselle seuraa tekivät Casimir Jürgens, Hannes Björninen, Jesse Mankinen sekä Jonne Jantunen.

Osalla sairauslomat jäävät kuitenkin lyhyeksi. Mankisen, Lassenin, Jürgensin ja Elimäen odotetaan palaavan joukkueen vahvuuteen korkeintaan kahden viikon sisällä. Muiden kohdalla sairausloman pituudesta ei ole tarkkaa tietoa.

Poissaolot näkyvät Pelicansin kokoonpanossa kovalla kädellä, kun seura on pakotettu nostamaan apuja Heinolan Peliitoista. Esimerkiksi tiistaina lahtelaisten nelosketjun muodostaa peliittakolmikko Severi Lahtinen-Roope Mäkitalo-Valtteri Lipiäinen.

Lahtinen ja Mäkitalo ovat jo omat liigadebyyttinsä tehneet, mutta Lipiäiselle Sport-ottelu on uran ensimmäinen liigassa. Kolmikko muodostaa vaikean kauden pelanneiden heinolalaisten pistepörssin kolmen kärjen. 

» Lähetä palautetta toimitukselle