JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Pelicansille viisi uutta sopimusta

LIIGA / Uutinen
Lahden Pelicans on julkaissut tänään tulevan kauden maalivahtikaksikkonsa ja kolme uutta hyökkääjäpelaajaa. Maalinsuulle asettuvat Markus Helanen ja Pasi Nurminen, ja hyökkäyspäätä vahvistavat Ville-Matti Koponen, Toni Sihvonen ja Marcus Paulsson. Kaikkien sopimukset ovat vuoden mittaisia.

Maalivahdeista niin Helanen kuin Nurminenkin ehtivät edustaa Pelicansia myös viime kaudella, kunnes Helanen kaupattiin HPK:hon ja Nurmisen matka jatkui Elitserieniin. "Nupe" saattaa tälläkin kertaa karistaa Lahden pölyt jaloistaan jopa ennen SM-liigan alkua, sillä miehen sopimus sisältää NHL-pykälän.

21-vuotias Marcus Paulsson on New York Islandersin 5. kierroksen varaus vuodelta 2002. Viime kaudella lupaava ruotsalainen kiekkoili Nurmisen seurakaverina Malmön riveissä. Paulsson on pelannut myös WHL:ssä ja edustanut maataan nuorten MM-kisoissa.

Lahdessa liigauransa aloittanut Toni Sihvonen palaa kotiin tuoreena suomenmestarina. 34-vuotias Sihvonen on tunnettu hyvistä puolustus- ja aloitustaidoistaan ja hän on edustanut Suomea kolmissa MM-kisoissa.

21-vuotias keskushyökkääjä Ville-Matti Koponen on Pelicansin omaa juniorituotantoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle