Pelicansille nippu jatkajia - Juvonen jatkaa tolppien välissä

LIIGA / Uutinen
Juvonen torjuu jatkossakin Pelicans-veräjällä.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
Pelicans on tehnyt jatkosopimukset maalivahtiensa Janne Juvosen sekä Joonas Haraldin kanssa. Heidän lisäkseen hyökkääjä Roope Elimäki jatkaa lahtelaisryhmässä.

Janne Juvonen torjui kuluvalla kaudella lahtelaismaalilla 46 ottelua torjuntaprosentilla 91,1. 22-vuotiaan maalivahdin vuoden mittaisessa sopimuksessa on NHL-pykälä, joka mahdollistaa hänen siirtymisensä Pohjois-Amerikkaan 15.7 saakka.

− Juvonen on Liiga-tasolle erittäin kovan luokan ykkösmaalivahti ja olemme iloisia, että mies haluaa jatkaa kehittymistään Lahdessa, kommentoi Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen.

Kuluvalla kaudella pääasiassa Mestiksessä pelannut Joonas Harald kuuluu Pelicansin maalivahtiosastoon ensi kaudellakin. Harald pelasi kuluvalla kaudella yhteensä 17 ottelua Peliittojen ja Espoo Unitedin maalilla. 21-vuotias Harald esiintyi myös yhdessä Liiga-ottelussa.

Luumäkeläislähtöinen Roope Elimäki pelasi kuluvalla kaudella 49 Liiga-ottelua, joissa hän keräsi tehot 7+4. Kauden aikana hän pelasi myös viisi Mestis-ottelua Peliitoissa tehoin 2+2.

− Elimäki on kovasti töitä tekevä ja hyvin luisteleva taistelija, joka otti kuluneella kaudella selviä kehitysaskeleita myös kiekollisessa pelissä. Uskomme, että kehitys jatkuu myös tulevaisuudessa ja siksi halusimme pitää Elimäen Lahdessa, Laukkanen kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle