TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Pelicansille kolme vahvistusta

LIIGA / Uutinen
Jesse Rohtla suuntaa takaisin Lahteen.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Pelicans on tehnyt sopimuksen kolmen pelaajan kanssa. Lahteen siirtyvät maalivahti Toni Eskelinen, puolustaja Tomas Kudelka ja hyökkääjä Jesse Rohtla.

Lahden Pelicans on tehnyt yksivuotisen sopimuksen tsekkiläispuolustaja Tomas Kudelkan kanssa. Sopimukseen sisältyy myös optio kaudesta 2015-2016.

HC Vitkoviceä Tsekin pääsarjassa viimeiset vuodet edustanut Kudelka on pelannut AHL:ssä ja Tsekin maajoukkueessa, mutta myös Liigassa TPS:n riveissä kaudella 2010-2011.

− Kudelka on isokokoiseksi puolustajaksi hyvä liikkeessään, hän pelaa tasapainoisesti molempiin suuntiin. Jämäkkä puolustuspäässä, mutta hyvä kiekon kanssa hyökkäysalueella, lahtelaisten päävalmentaja Tomi Lämsä ynnää uudesta vahvistuksestaan.

Tuttuna hyökkääjänä lahtelaisten riveihin saapuu Jesse Rohtla, joka on tehnyt yksivuotisen sopimuksen seuran kanssa.

Lahtelaisen kiekkokoulun kasvatilla on takanaan 38 Liiga-ottelua Pelicansissa kausilta 2008-2009 ja 2010-2011. Päättymässä olevan kauden Rohtla pelasi Mikkelin Jukureissa.

− Mestiksessä pelatessa Jesse on kehittynyt, hän on nostanut urheilullisuutta ja kokonaisvaltaisuuttaan huomattavasti. Hän on todella energinen pelaaja ja pidämme hänen tyylistään heittäytyä peliin, seuran urheilujohtaja Mika Saarinen toteaa.

Lisäksi viime kaudella Kärppien A-nuoria edustaneen maalivahti Toni Eskelisen kanssa Pelicans on tehnyt 2+1-vuotisen sopimuksen. Eskelinen tulee toimimaan Pelicansin kolmosmaalivahtina. Hän harjoittelee joukkueen mukana kevään, kesän ja syksyn, mutta aloittaa pelit lähtökohtaisesti A-nuorten ykkösmaalivahtina.

Rohtla on jo liittynyt mukaan joukkueen harjoitusvahvuuteen ja Kudelka saapuu Lahteen muiden ulkomaalaispelaajien kanssa heinäkuun lopulla.

» Lähetä palautetta toimitukselle