JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Pelicansille jatkosopimuksia - Latvala jatkaa

LIIGA / Uutinen
Latvala luutii jatkossakin Pelicans-puolustuksessa.
Kuva © Timo Savela
Pelicans julkaisi maanantaina kolme jatkosopimusta. Yksi sopimukseen nimensä rustanneista oli 42-vuotias Pelicans-ikoni Jan Latvala.

Janne Juvonen, Markus Pöyhönen ja Jan Latvala jatkavat Pelicansissa. Juvosen ja Pöyhösen sopimukset ovat kaksivuotisia, kun taas Latvalan sopimus kestää kauden 2015-2016 loppuun saakka. 

− Hyvät on fiilikset, kun saa jäädä tänne. Täällä on mennyt kaikki hyvin, joten oli helppoa tehdä jatkosopimus. Olen saanut vastuuta, ja toivottavasti sitä tulee myös seuraavalla kaudella, Juvonen kommentoi.

Yhdeksättä kauttaan Pelicansissa pelaava Pöyhönen on saalistanut alkukauden 25 ottelussa kuusi maalia, joilla hän sivuaa omaa henkilökohtaista maaliennätystään. Jatkosopimus maistuukin hyvinkin seurauskolliselle hyökkääjälle.

− Pelicansin edustaminen on jo pitkän aikaa ollut ykkösvaihtoehto. Seura on tullut tärkeäksi itselleni, joten on hieno asia, että saan jatkaa täällä.

Yhden vuoden jatkosopimuksen tehneelle Latvalalle kausi 2015-16 tulee olemaan jo 23. kausi Liiga-tasolla, joista 13 puolustaja on viettänyt Pelicansin riveissä. 

− Päätös jatkamisesta syntyi aika helposti. Valmentajan kanssa juttelimme ja olimme sitä mieltä, että vielä jatketaan. En ole vielä päättänyt, milloin ura loppuu, Latvala tuumi.

Pelicansilla on julkaistujen sopimusten myötä kasassa 15 pelaajasopimusta kaudelle 2015-2016. 

 

 

» Lähetä palautetta toimitukselle