JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Pelicansille hyökkääjä Pohjois-Amerikasta - Rendulic palaa liigakaukaloihin

LIIGA / Uutinen
Rendulic pelasi Suomessa viimeksi HPK:n riveissä.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
Viimeiset kolme kautta Pohjois-Amerikassa kiekkoillut hyökkääjä Borna Rendulic siirtyy yksivuotisella sopimuksella Pelicansin riveihin.

Borna Rendulic pelasi viime kauden Vancouver Canucksin organisaatiossa. Yhden NHL-ottelunkin pelannut 25-vuotias laitahyökkääjä tehtaili Canucksin AHL-joukkue Utica Cometsin paidassa 69 ottelussa tehot 12+11. Ennen Canucksiin siirtymistään kroatialaishyökkääjä kuului Colorado Avalanchen organisaatioon. Kaikkiaan Rendulic on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua.

Liigassa Rendulic pelasi viimeksi HPK:ssa kaudella 2013-14, jolloin hän oli hämeenlinnalaisjoukkueen ykköspistemies tehtailemalla 57 ottelussa tehot 11+21. Liiga-pelejä Rendulicillä on myös Ässistä, johon hän siirtyi aikanaan B-juniori-ikäisenä.

− Iso rightilta ampuva hyökkääjä, joka ajaa ahnaasti maalille ja omaa erittäin hyvän laukauksen. Tuo meille erikoisosaamista maalintekoon. Miehellä on kokemusta Suomesta sekä Liigasta ja istuu niin persoonan kuin ikänsä puolesta hyvin meidän ryhmään. Hyökkäysosastomme näyttää nyt todella hyvältä ja valmiilta, kommentoi Pelicansin päävalmentaja Petri Matikainen.

Rendulic liittyy lahtelaisryhmän vahvuuteen maanantaina.

» Lähetä palautetta toimitukselle