TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Pelicansilla pelaajapula

LIIGA / Uutinen
Kun Juuso Hietasen ja Ville Varakkaan vuokrasopimukset päättyivät, eikä Mikko Purontakasenkaan jatko ole vielä varmaa, jää Pelicansin puolustukseen vähintään kahden miehen puute.

Pelicansissa alkukauden vuokralla olleet Juuso Hietanen ja Ville Varakas palaavat omiin seuroihinsa. Hietanen siis Hämeenlinnan Pallokerhoon ja Varakas IFK:hon. Myöskään Mikko Purontakasen jatko ei ole vielä varmaa. Mies kelpaisi Pelicansille, mutta Lukon halukkuus vuokrauksen jatkoon on vielä epäselvä.

Hietanen on jäänyt Pelicansissa todella pienelle peliajalle, eivätkä otteetkaan ole olleet kovin mairittelevia. Varakas taas pääsi pelaamaan säännöllisesti ja melkoisen paljon. Otteet heilahtelivat illasta toiseen erittäin runsaasti.

Myös hyökkäyksessä mietittävää

Pelicans-vahvistus Zdenek Blatny on ollut pettymys joukkueelle tähänastisissa otteluissaan. Miehen jatko on paljon kiinni siitä alkaako NHL vai ei. Jos alkaa, niin pelaajamarkkinat kutistuvat ja Blatny luultavasti saa jatkoaikaa Lahdessa.

Tapparasta vuokralla ollut Petri Koskinen taas jatkaa Pelicansissa loppukaudenkin.

Lisäksiä kokoonpanoon tuo harmia Santeri Heiskasen ja Lasse Jämsenin poissaolot. Miehet ovat sivussa polvivammojensa vuoksi kauden loppuun asti.

» Lähetä palautetta toimitukselle