TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Pelicansien pakka kasassa

LIIGA / Uutinen
Lahden Pelicansien liigajoukkue on valmis. Viimeisimpänä nippuun liittyivät hyökkääjät Tomi Hirvonen ja Oliver Setzinger sekä puolustaja Martin Cech.

Tsekkiläinen Martin Cech pelasi kuluneen kauden Jyväskylän JYPissä tehoilla 1+11. Teholukema jäi viisi astetta pakkasen puolella ja jäähyjä kertyi tilille 78 minuuttia. Ennen Suomen pestiään Cech oli edustanut vain Extraliigan HC Keramika Plzenin joukkuetta. Miestä luonnehditaan kiekollisesti taitavaksi, mutta myös fyysiseen peliin kykeneväksi puolustajaksi.

Keskushyökkääjä Tomi Hirvonen pelasi niinikään kuluneen kauden JYPissä. Ilves-lähtöinen sentteri sai aikaiseksi tehot 9+10 ja teholukema oli 17 astetta pakkasen puolella.

Itävaltalainen Oliver Setzinger pelasi viime kaudella Ilveksen paidassa 10 ottelua, jossa tämä vuonna 1983 syntynyt itävaltalaislahjakkuus sai aikaiseksi yhden maalin. Tie vei sieltä Vaasan Sportin kautta takaisin Itävaltaan Linzin joukkueeseen. Setzinger edusti maataan myös Göteborgin MM-kisoissa ja sai aikaiseksi kuudessa ottelussa tehot 2+1.

Pelicansin joukkue on näiden vahvistusten myötä valmis.

» Lähetä palautetta toimitukselle