JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Pelicans solmi jatkosopimuksia

LIIGA / Uutinen
Lahden Pelicans julkisti maanantaina useita tärkeitä pelaajasopimuksia tulevaksi kaudeksi. Samalla seura kertoi Pasi Räsäsen ja Pasi Nurmisen jatkavan myös ensi kaudella Hannu Aravirran apuna.

Pelicansin kapteeni ja luottopuolustaja Erik Kakko jatkaa lahtelaisseurassa seuraavat kaksi kautta. Myös maalivahti Tommi Satosaari ja puolustaja Jarkko Glad sekä hyökkääjät Toni Koivunen, Kari Sihvonen ja Vili Sopanen jatkavat Pelicansissa.

Kakon lisäksi kaksivuotisen jatksopimuksen allekirjoittivat Jyväskylästä Lahteen marraskuussa siirtynyt Satosaari ja vasta 18-vuotias Sopanen. Muut nyt julkistetut sopimukset kattavat tulevan kauden.

– Joukkueessa on hyvä ilmapiiri, eikä yksikään pelaaja ole ilmaissut halua poistua seurasta. Nämä pelaajat, joilla ei vielä ole sopimusta, saavat antaa näyttöjä viimeisissä peleissä. Osan kanssa olemme jo neuvotteluyhteyksissä, mutta ei näitä sopimuksia tarvitse tuottaa liukuhihnalta, Pasi Räsänen kertoo taustoja.

Seitsemästätoista ensi kauden sopimuspelaajasta yli puolet on lahtelaislähtöisiä.

– Kakko ja Koivunen rauhoittavat muiden tekemistä ja ovat tärkeitä pukukopissa. He ovat selvästi nostaneet profiiliaan sinä aikana, mitä me olemme täällä valmentaneet.

– Kari Sihvonen on selkeä roolipelaaja, joka pystyy rikkomaan vastustajan peliä ja taklaamaan. Hän tekee aina, mitä valmentajat pyytävät. Myös Jarkko Glad on tärkeä joukkuepelaaja. Hänen esityksensä eivät juuri vaihtele päivien välillä, Räsänen valottaa näkemyksiään.

Räsäsen mukaan ulkopuolisia pelaajia on tarkkailtu, mutta seuran ensisijainen tavoite on saada nykyisen pelaajiston jatkot selviksi. Hän arvelee, että Pelicans pyrkii kaappaamaan yhdestä neljään profiilipelaajaa.

Valmennustiimin pysyminen ennallaan on ollut Räsäsen mukaan selvillä jo pitkään.

– Kun Hannu Aravirta aloitti täällä, ei siinä mennyt kuin pari viikkoa, kun päätimme, että tällä porukalla on hyvä jatkaa. Meillä on loistava tiimi.

» Lähetä palautetta toimitukselle