Pelicans-pelureita Heinolaan

MESTIS / Uutinen
Heinolan Kiekko saa täydennystä miehistöönsä Lahdesta Pelicansin Jesse Rohtlan, Teemu Rinkisen ja Janne Tavin liittyessä mukaan joukkueeseen. Liigapelaajat ovat HeKin mukana toistaiseksi. Lisäksi sopimus tehtiin koeajalla olleen lahtelaispuolustaja Anton Björnisen kanssa.

Pelicans-HeKi yhteistyö tuo Heinolaan lisää lahtelaisväriä. Pelaajat ovat HeKin mukana toistaiseksi ja Pelicans voi kutsua miehet tarvittaessa takaisin liigamiehistöönsä.

– Hienoa, että yhteistyö Pelicansin kanssa toimii. Meillä on nyt kasassa neljä laadukasta kentällistä, HeKin urheilutoimenjohtaja Janne Sinkkonen kiittelee yhteistyön sujuvuutta.

Try-outilla olleet SaiPan A-juniori Arttu Reponen ja NasKia viime kaudella edustanut Tommi Lipasti jäivät ilman sopimusta ja heidän koeaikansa on päättynyt. Sen sijaan puolustaja Anton Björninen edustaa HeKiä loppukauden.

Teemu Rinkinen oli HeKissä lainalla viime kaudella kahden ottelun ajan. Jesse Rohtla omaa Rinkisen tavoin Mestis-kokemusta. Rohtla on pelannut Mestistä Suomi U20-maajoukkueen mukana. Vasta 18-vuotias Janne Tavi on puolestaan pelannut aiemmin Jokereiden A-junioreissa. Hänellä ei ole vielä kokemusta miesten peleistä.

Rohtla, Rinkinen ja Tavi ovat heinolalaisten kokoonpanossa tiistain harjoitusottelussa juuri Pelicansia vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle