VGK - SJS 2.00

Pelicans kiinnitti Ryan O'Marran

LIIGA / Uutinen
Pelicans röyhii siirtomarkkinoilla isolla kädellä. Lahtelaisten viimeisin kiinnitys on kanadalaishyökkääjä Ryan O'Marra.

Vastikään Angelo Espositon riveihinsä napannut Pelicans on hankkinut myös toisen kanadalaissentterin, kun lahtelaiset sorvasivat Ryan O'Marran kanssa yksivuotisen pelaajasopimuksen. Espositon tavoin NHL-draftissa aikanaan ykköskierroksella varattu O'Marra tulee ensimmäistä kertaa urallaan pelaamaan Eurooppaan.

Päättyneellä kaudella niin NHL- kuin AHL-kaukaloissakin esiintyneen O'Marran vyöltä löytyy kaiken kaikkiaan 33 NHL-ottelua Edmonton Oilersin ja Anaheim Ducksin sotisovista. O'Marra on Suomessa jokseenkin tuttu tapaus jo entuudestaan, sillä 25-vuotias kanadalainen kävi harjoittelemassa JYPin SM-liigajoukkueen mukana kesien 2009 ja 2010 aikana.

O'Marran sopimuksen myötä Pelicansin ulkomaalaiskiintiö on täynnä, sillä maanmiestensä Espositon ja Lee Gorenin lisäksi lahtelaismiehistön vahvuuteen kuuluu myös jenkkipakki Danny Richmond.

– Kärkimiesten osalta joukkue on nyt täysi ja loput pelaajat tulemme hankkimaan kotimaisista vaihtoehdoista, Pelicansin toimitusjohtaja Ilkka Kaarna toteaa Etelä-Suomen Sanomien -nettisivuilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle