JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Pelicans julkisti ensimmäiset vahvistukset

LIIGA / Uutinen
Joukkueeseen liittyvät hyökkääjä Jari Kauppila sekä Tero Paappanen HIFK:sta ja Jaako Niskavaara Itävallasta. Pelaajien lisäksi joukkue julkisti ensi kauden kakkosvalmentajansa, joka on Petteri Sihvonen.

Kahdeksan vuotta sitten nuori Kauppila lähti pois "kotoaan". Ensiksi hän suuntasi Hämeenlinnaan, sitten Helsinkiin ja lopuksi Ruotsiin. Nyt värikkäiten vuosien jälkeen Kauppila palaa takaisin hakemaan vastuuta ja peliaikaa. Viime kaudella Jari Kauppila pelasi Luulajan paidassa 50 ottelua ja teki niissä 11 maalia. Syöttöpisteitä hän keräsi kuusi. Tehotilastossa hän jäi hieman plussan puolelle (+2).
Pelicansissa hänelle on kaavailtu suurta roolia ykköskentän keskeltä. Myös ylivoimalla hän tulee pelaamaan paljon.

Puolustuspäätä Pelicansissa tilkitsevät ensi kaudella nimet Jaako Niskavaara ja Tero Paappanen. Niskavaara pelasi kuluneen kauden Itävallassa ja keräsi siellä hyvät tehot 37 ottelussa (10+21). Paappanen taas pelasi kauden osittain KJT-Järvenpäässä ja Helsingin IFK:ssa. HIFK:ssa hän ehti pelata pienessä roolissa 31 ottelua. Teki niissä kuitenkin viisi tehopistettä. Niskavaara ja Paappanen tulevat todennäköisesti molemmat pelaamaan kakkos- tai kolmoskentässä.

Ensi kauden päävalmentaja Petteri Hirvonen saa parikseen toisen Petterin, eli Sihvosen. Sihvonen valmensi kuluneen kauden Kiekko-67:ssa. Hirvosen tulon myötä Pelicansin valmentajat ovat varsin kokemattomia, ja jää nähtäväksi miten he pärjäävät SM-liigassa.

Pelicansin sopimukset kaudelle 2002-2003

Maalivahdit:
Pasi Kuivalainen,
Mikko Rämö

Puolustajat:
Jaako Niskavaara,
Tero Paappanen,
Jan Latvala,
Jussi-Antti Reimari,
Kaj Lindström,
Henri Laurila,
Ossi Grönholm,
Esa Saksinen ja
Antti Harju

Hyökkääjät
Jari Kauppila,
Tommi Turunen,
Lasse Jämsen,
Toni Saarinen,
Jani Keinänen,
Veli-Pekka Nutikka,
Jarkko Väänänen,
Joonas Jääskeläinen,
Olli Sinkkonen,
Jussi Saarinen ja
Jussi-Mikko Makkonen

» Lähetä palautetta toimitukselle