Pelicans julkaisi sopimuksia – Joonas Järvinen siirtyy Lahteen

LIIGA / Uutinen
Lahden Pelicans julkisti maanantaina viisi sopimusta. Uutena hankintana pelikaanipaidan pukee päälleen puolustaja Joonas Järvinen. Jatkosopimuksen ovat solmineet Janne Tavi, Tommi Paakkolanvaara, Joonas Kuusela ja Teemu Rinkinen.

Pelicans esitteli maanantaina tiedotusvälineille uuden päävalmentajansa Kai Suikkasen ja julkisti pelaajasopimuksia.

Uutena miehenä kauden 2011–2012 lahtelaisryhmään liittyy puolustaja Joonas Järvinen, joka oli Suikkasen luottomies jo TPS:ssä. 22-vuotiaan Järvisen sopimus on kahden vuoden mittainen.

– Isokokoinen, erittäin hyvä puolustava puolustaja. Pystyy pelaamaan kovaa. Häntä ei pysty arvioimaan tehtyjen pistemäärien perusteella, Suikkanen kuvaili Järvistä.

– Ei mikään "bobbyorr" kiekollisena, mutta pystyy pelaamaan myös kiekon kanssa. Kehityskykyinen mies, ollut nyt jo maajoukkueen mukana, ja on tulevaisuudessa ihan varmasti maajoukkuetason puolustaja.

Järvisen hankinnan lisäksi Pelicans julkisti neljä jatkosopimusta. Janne Tavi ja Tommi Paakkolanvaara solmivat kahden vuoden jatkosopimukset, Teemu Rinkinen ja Joonas Kuusela jatkavat Pelicansissa yhden kauden sopimuksilla.

Pelicansin toimitusjohtaja Ilkka Kaarna valaisi tiedotustilaisuudessa seuran taloustilannetta ja tulevaisuuden näkymiä.

– Tähtäämme vähintään kahden miljoonaan pelaajabudjettiin. Voimme panostaa joukkueen rakentamiseen merkittävästi aiempaa enemmän. Sen mahdollistavat tämän kauden kohtuullisen hyvä taloudellinen tulossa, Juhamatti Aaltosesta saatava vuokrakorvaus ja se, että viime vuoden halliremontti on maksettu.


Koko tähänastisen uransa kasvattajaseurassaan pelannut Joonas Järvinen siirtyy Lahteen.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

» Lähetä palautetta toimitukselle