TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Pelicans jatkoi Laurilan, Sopasen ja Jalvannin sopimuksia

LIIGA / Uutinen
Puolustaja Henri Laurilan koeaika poiki koko kauden kestävän sopimuksen Pelicansin kanssa. Samalla seura tiedotti pidentäneensä nuorten Joonas Jalvannin ja Vili Sopasen sopimuksia kolmella vuodella.

Keväällä paluun kasvattajaseuraansa tehnyt Henri Laurila pelaa koko kauden turkoosinutussa. Kaksi viimeistä kautta Italiassa pelannut Laurila saapui seuraan koeaikasopimuksella, joka poiki nyt jatkoa. Kovaa laukova Laurila on Pelicansin ainoa oikealta ampuva puolustaja, jos ei oteta lukuun juniori-ikäistä Mikko Kousaa.

Laurila oli pelannut Pelicansissa liigaa viimeksi kaudella 2002–03. Sen jälkeen vierähti kaksi vuotta Tampereen Ilveksessä ja sen jälkeen kaksi kautta Italiassa. 27-vuotias Laurila on pelannut 232 SM-liigaottelua ja tehnyt niissä 11+17 pistettä.

Pidempään Pelicansissa jatkavat hyökkääjä Vili Sopanen ja puolustaja Joonas Jalvanti. 19-vuotiaat lahtelaiskasvatit solmivat kolmen vuoden jatkosopimukset, joten molempien sopimukset ulottuvat kevääseen 2011.

Molemmat juniorit ovat saaneet meriittejä viime kuukausien aikana. Vuonna 1987 syntynyt Sopanen oli yksi harvoista suomalaisista NHL-varauksen saaneista tänä kesänä, kun New Jersey Devils poimi hänet varausnumerolla 177. Jalvanti (-88) puolestaan oli hiljattain Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueleirillä Lake Placidissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle