Pelicans ja Sport pelaajakaupoilla

LIIGA / Uutinen
Teddy da Costa vaihtaa pelikaanipaidan Sportin sotisopaan.
Kuva © Pasi Lepola - http://www.pasilepola.com
Pelicans ja Sport olivat keskenään pelaajakaupoilla maanantaina. Lahteen suuntaa keskushyökkääjä Aleksi Rekonen, Teddy da Costa puolestaan vaihtaa kotkapaitaan.

Aleksi Rekonen siirtyy loppukaudeksi Lahteen. Tämän kevättalven lisäksi sentterillä on optio myös ensi kaudesta.

Pelicans on Rekoselle jo kolmas seura tämän kauden Liigassa. Aiemmin kuluvalla sesongilla hän on viilettänyt Sportin lisäksi myös Kärpissä yhteensä 12 ottelussa. Näissä on syntynyt yksi täysosuma.

Mestiksen puolella Hermeksessä Jokerien kasvatti on ollut isossa roolissa, sillä kokkolalaisten riveissä hän on paukuttanut 12 pelissä messevät pisteet 5+6. Rekonen on ollut Hermeksen hyökkäyspelin tärkeimpiä palasia.

− Uskomme, että saamme Rekosesta monipuolisen lisävaihtoehdon hyökkäysosastollemme. Nuorena keskushyökkääjänä miehellä on edelleen lunastamatonta potentiaalia, Pelicansin päävalmentaja Petri Matikainen jutteli joukkueen tiedotteessa.

Ranskalainen Teddy da Costa on pelannut kuluvalla kaudella Liigassa 28 kamppailua, ja Peliittojen paidassa Mestistä yhden ottelun. Ranskan paidan MM-kaukaloissa 35 kertaa päällensä pukenut da Costa iski Pelicansissa pisteet 4+8. Keskushyökkääjän sopimus kestää loppukauden.

− Uskon, että saamme hyvän palasen joukkueeseen pudotuspelipaikasta taisteltaessa. Da Costa on hyökkäyspelitaidoiltaan erittäin potentiaalinen pelaaja ja uskon, että hän sopeutuu joukkueeseen hyvin, urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kertoi Sportin sivuilla.

Samalla Sport tiedotti tehneensä vuoden mittaisen jatkopahvin Mikko Pukan kanssa. Vaasalaisten kippari on joukkueensa tehotilaston kärjessä lukemalla +9. Pisteitä Pukka on kerännyt kahden maalin ja neljän maalisyötön verran.

» Lähetä palautetta toimitukselle