TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Pelicans-hyökkääjä siirtyy Sveitsiin

LIIGA / Uutinen
Tommi Paakkolanvaaran uusi työnantaja on Sveitsin pääsarjan Lugano.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
Lahden Pelicansia tällä kaudella edustanut sentteri Tommi Paakkolanvaara suuntaa Sveitsiin. Pelicansin kapteenistoon usean kauden ajan kuuluneen Kiekko-Kettujen kasvatin uusi seura on Sveitsin pääsarjassa pelaava Lugano.

Tommi Paakkolanvaara on kuluvalla kaudella ollut lahtelaisten paras maalintekijä 13 osumallaan. Viime ajat hyökkääjä on kuitenkin miehittänyt joukkueen muutenkin varsin täyttä sairastupaa.

Liigassa 12. sijalla oleva Pelicans antoi Oulunsalosta lähtöisin olevalle hyökkääjälle sauman tarttua tilaisuuteen, kun hän sai yhteydenoton Sveitsistä.

Pelicansissa 13+11-tehot keränneen hyökkääjän kannalta näytönpaikka tulee parhaaseen mahdolliseen saumaan, sillä keskushyökkääjän sopimus on katkolla kesällä.

Lahtelaisjoukkueen urheilujohtaja Mika Saarisen mukaan seura hyväksyi Luganon esittämän tarjouksen, eikä halunnut olla esteenä siirrolle.

− "Paakkis" teki meillä pitkän päivätyön ja on ollut usean vuoden ajan tärkeä palanen joukkuetta niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella. Toivomme Tommille kaikkea hyvää jatkoon ja haluamme kiittää miestä hyvin tehdystä työstä, Saarinen totesi Pelicansin nettisivuilla.

 

» Lähetä palautetta toimitukselle