JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Pelicans hankki vahvistuksia

LIIGA / Uutinen
SM-liigassa jumbosijalle jumittunut Pelicans ei ole vielä luovuttanut. Lahtelaisseura hankki riveihinsä kaksi uutta hyökkääjää.

Mike Lephart on kakkosvalmentaja Leigh Mendelsonille tuttu mies yliopistosarjoista, sillä Lephart pelasi Mendelsonin valmentamassa Bostonin yliopistojoukkueessa, kun seura voitti NCAA:n mestaruuden kaudella 2000-2001. Mendelsonin kontaktit olivat avainasemassa miehen saamisessa Lahteen.

Rightin puolelta ampuvalla Lephartilla ei ole NHL-varausta ja hän on alkukauden pelannut Pittsburghin farmiseurassa AHL:n Wilkes-Barressa sekä ECHL:n Wheelingissä.

Seuran tiedotteen mukaan Lephartista haetaan helpotusta erikoistilanteisiin, sillä mies on nopea ja hyvä tekemään töitä.

Toinen uusi pelaaja on paluumuuttaja Lasse Jämsen, joka jätti Pelicansin kesken viime kauden. Alkukauden Jämsen on pelannut Kärpissä, jossa hänellä on ollut vaikeuksia mahtua kokoonpanoon.

Viime keväänä Suomen mestaruutta Tapparan paidassa juhlinut Jämsen tuo Pelicansin hyökkäykseen kokemusta ja maalintekovoimaa, sillä mies on parina kautena viimeistellyt yli 20 maalia.

» Lähetä palautetta toimitukselle