Pelicans hankki lisävahvistuksia Mestiksestä

LIIGA / Uutinen
Hakulinen on esiintynyt vahvasti Mestiksessä.
Kuva © Timo Savela
Pelicans on täydentänyt tulevan Liiga-kauden miehistöään kolmella pelaajalla. Joukkueeseen liittyvät Anrei Hakulinen, Nico Manelius, sekä oma kasvatti Hannes Björninen.

Hyökkääjä Anrei Hakulinen saapuu Lahteen Mestiksen TUTOsta. Hakulisen kulunut kausi oli tuloksellisesti hyvä, sillä mies pelasi 67 runkosarja- ja pudotuspeliottelua, joissa syntyi yhteensä 65 tehopistettä. Pelicansin urheilujohtaja Mika Saarinen oli mielissään Hakulisen saamisesta joukkueeseen.

 − Anrei oli johtava pelaaja Turussa tällä kaudella. Lahjakkuus, jonka uskomme olevan merkittävä pelaaja meille ensi kaudella. Oman mausteensa lahtelaiseen jääkiekkohistoriaan tuo hänen taustansa, isä-Markku ja setä-Yrjö ovat lahtelaisia kiekkolegendoja.

TUTOsta saapuu Lahteen myös puolustaja Nico Manelius. Manelius pelasi päättyneellä kaudella 34 ottelua, joissa syntyi 17 tehopistettä.

− Fyysinen puolustaja, joka ei kaihda kontakteja. Selkeästi puolustavaan rooliin hankittu pelaaja, urheilujohtaja Saarinen toteaa.

Pelicans on tehnyt sopimuksen myös oman kasvattinsa Hannes Björnisen kanssa. Hyökkääjä iski päättyneellä kaudella hyvät tehot Nuorten SM-liigassa, sillä Björninen teki 51 pistettä 48 ottelussa.

− Voimakkaasti tällä kaudella eteenpäin mennyt pelaaja, joka nousi myös U20-maajoukkueeseen ja esiintyi siellä vakuuttavasti.

Hakulisen ja Maneliuksen sopimukset ovat kaksivuotisia. Björnisen sopimus on juniorisopimus.

» Lähetä palautetta toimitukselle