BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Pelaajaliikennettä Mikkelissä

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Jukurit saa yhteistyöseura SaiPalta lainalle puolustaja Jarno Lippojoen ja hyökkääjä Jesse Ryhäsen. Sen lisäksi hyökkääjä Oskari Hakomäen sopimus on purettu ja mies siirtyy Suomi-sarjajoukkue Waasa Red Duckseihin.

SaiPassa vaille peliaikaa jäänyt puolustaja Jarno Lippojoki, 23, jatkaa pelejään jukuripaidassa toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Lappeenrantalaisten riveissä yhteensä 11 liigaottelua ilman tehomerkintöjä tahkonnut Lippojoki on pukenut myös Jukurien sotisovan päälleen neljästi kuluvalla kaudella.

Lippojoen lisäksi jukurimiehistö vahvistuu viimeiset kaksi kuukautta SaiPan A-nuorten riveissä pelannut hyökkääjä Jesse Ryhänen palaa takaisin Jukureihin loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Kautensa Mikkelissä aloittanut, mutta lokakuussa takaisin emoseuran hoteisiin palannut 21-vuotias Ryhänen ei Jukureissa pelaamissaan 14 Mestis-ottelussa saanut tehoja aikaiseksi, mutta SaiPassa A-nuorten SM-liigassa sen sijaan verkot heiluivat yhteensä 17 (5+12) tehopisteen merkiksi.

Hakomäki siirtyy Suomi-sarjaan

Tilaa Jukurien pelaavasta miehistö joutui sen sijaan tekemään hyökkääjä Oskari Hakomäki, 23, jonka kuluvan kauden 2009-2010 kattanut pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Jukureissa pelaamissaan 26 kamppailussa vain neljä syöttöpistettä tekaissut Sport-kasvatti Hakomäki palaa takaisin isiensä maille ja liittyy Suomi-sarjassa pelaavan Waasa Red Ducksin vahvuuteen loppukauden mittaisella sopimuksella.

» Lähetä palautetta toimitukselle