Pelaajaliike kovaa Ottawan ja farmin välillä

NHL / Uutinen
Loukkaantumiset eivät jätä Ottawa Senatorsia rauhaan millään. Uusimmat sivuun joutuneet ovat Martin Havlat, Daniel Alfredsson, Magnus Arvedsson ja Rickard Persson. Tämä tietää sitä, että vahvistuksia on jatkuvasti haettava farmista.

Kapteeni Alfredsson kärsii rannevammasta, Arvedssonilla ja tulokas Havlatilla on nivusvamma, puolustaja Persson puolestaan sai viime aikoina harmillisen yleisen aivotärähdyksen. Kaikki neljä joutuivat sivuun perjantain Islanders-ottelun jälkeen. Sitä ennen lasaretissa oli jo joukko puolustajia - Leschyshyn, Salo ja Phillips. Loistavasti pelannut tulokaspuolustaja Karel Rachunek sentään palasi jo tositoimiin ja jatkoi hyviä pelejään.

Lukuisia loukkaantumisia paikkaamaan kutsuttiin eilen kolme pelaajaa farmiseura Grand Rapids Griffinsistä: hyökkääjät David Oliver ja Derek King sekä puolustaja Sean Gagnon. Viimeiseksi mainittu ex-Jokeri on suomalaisnäkökulmasta varmasti mielenkiintoisin pelaaja. Pelaajista kokenein ja tunnetuin on 34-vuotias King, joka on uransa varrella ehtinyt pelata 830 NHL-peliä neljässä eri joukkueessa. Tällä kaudella hän on ollut Grand Rapidsin paras pistemies tehoilla 29+46=75. Oliverin, Kingin ja Gagnonin piti olla jo mukana lauantain ottelussa Torontoa vastaan, mutta lentoliikenteen myöhästelyn takia he eivät ehtineet paikalle, ja Ottawa joutui pelaamaan pelkästään viidellätoista pelaajalla.

Tätä ennen on ylös kutsuttu jo Todd White ja Joel Kwiatkowski.

» Lähetä palautetta toimitukselle