Pekka Rinne marraskuun kolmostähti NHL:ssä

NHL / Uutinen
Pekka Rinne oli marraskuussa maalillaan loistava.
Kuva © Getty Images
Calgary Flamesin Mark Giordano, St. Louis Bluesin Vladimir Tarasenko ja Nashville Predatorsin Pekka Rinne on valittu NHL:n marraskuun kolmeksi parhaaksi pelaajaksi.

Marraskuun kolmostähdeksi valittu Pekka Rinne, 32, pelasi Predatorsin maalilla kuun aikana 11 ottelua ja torjui komeat kymmenen voittoa. Rinteellä on käynnissä kuuden ottelun voittoputki. Kempeleläinen torjui kuun aikana yhden nollapelin ja päästi keskimäärin 1,70 maalia ottelua kohden taakseen. Rinteen torjuntaprosentti marraskuussa oli 93,8.

Kakkostähdeksi valittiin venäläistaituri Vladimir Tarasenko, 22, joka iski 15 ottelussa kymmenen maalia ja 17 tehopistettä marraskuussa. Tarasenkon tehotilasto oli +11 ja tilille kertyi viisi rangaistusminuuttia.

Kuun parhaaksi pelaajaksi valittiin Flamesin kapteeni Mark Giordano, 31. Joukkueensa ykköspuolustaja nakutti neljä maalia ja 16 tehopistettä 13 ottelussa. Giordanon tehotilasto oli plussalla 12 maalin verran. Kanadalaispuolustajalle merkittiin marraskuun aikana neljä rangaistusminuuttia.

» Lähetä palautetta toimitukselle